ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

isotita                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΓΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εργασίας συμμετέχοντας στην ενίσχυση των στοχευμένων δράσεων υπέρ των γυναικών με την υλοποίηση του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων» καλούν τις γυναίκες- μέλη σωματείων να συμμετάσχουν στα σεμινάρια περιφερειακού χαρακτήρα με στόχο την επιμόρφωση εργαζομένων γυναικών/ συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων. Τα σεμινάρια αυτά προβλέπεται να είναι διήμερα και προκειμένου να διευκολύνουν τη συμμετοχή των γυναικών να πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων- Π.Ο.Ε.Ε.Υ.Τ.Ε. (Σόλωνος 87-89). Το εκπαιδευτικό υλικό των σεμιναρίων αποτελείται από 4 ενότητες:

1. Κρίσιμες έννοιες ατομικού εργατικού διακαίου με την οπτική του φύλου

2. Κρίσιμες έννοιες συλλογικής οργάνωσης και δράσης: η συνδικαλιστική δράση και οι συλλογικές διαπραγματεύσεις με την οπτική του φύλου

3. Η ισότητα των φύλων στην ελληνική κοινωνική ασφάλιση και κοινωνική ασφάλεια

4. Οδηγός Κοινωνικής Δικτύωσης

Στο πλαίσιο του ίδιου υποέργου θα υλοποιηθούν εργαστήρια ενδυνάμωσης της συμμετοχικής, διεκδικητικής και διαπραγματευτικής ικανότητας των γυναικών. Στόχος των εργαστηριών αποτελεί και η ενίσχυση των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων των συνδικαλισμένων γυναικών. Πληροφορίες Ελένη Θεοδωρή 210- 3637767, 210-3637756.

Προσφορά Εργασίας

Προσφορά θέσεων
εργασίας στα τουριστικά
επαγγέλματα από