Δελτίο - Τύπου για Αποφάσεις Εκτελεστικού Συμβουλίου

ds

 

 

Σήμερα το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας σε συνεδρίαση του, αποφάσισε έκτακτη σύγκλιση της Ολομέλειας με εισήγηση για Απεργιακές Κινητοποιήσεις, εν όψει της δημοσιοποίησης των θέσεων του Υπουργείου Εργασίας...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/07/2011

Σήμερα το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας σε συνεδρίαση του, αποφάσισε έκτακτη σύγκλιση της Ολομέλειας με εισήγηση για Απεργιακές Κινητοποιήσεις, εν όψει της δημοσιοποίησης των θέσεων του Υπουργείου Εργασίας, σχετικά με επικείμενη απένταξη βασικών ειδικοτήτων του κλάδου από την λίστα των Βαρέων – Ανθυγιεινών, μετά και την επερχόμενη δημοσιοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Κρίσεως Βαρέων και Ανθυγιεινών.

Αποφάσισε την σύγκλιση έκτακτης Ολομέλειας την Δευτέρα 01/08/2011 ώρα 10:00 για να αποφασιστεί 24ΩΡΗ προειδοποιητική Απεργία το 2ο δεκαήμερο του Αυγούστου και με ενδεχόμενη κλιμάκωση εν όψει της τελικής απόφασης του Υπουργείου Εργασίας, που αναμένεται και η οποία θα μπει σε διαβούλευση.

Μετά την Ολομέλεια θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εργασίας από συνδικαλιστές και εργαζόμενους από όλη της Ελλάδα.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση, ότι ενδεχόμενος αποχαρακτηρισμός βασικών ειδικοτήτων του κλάδου μας από τα Βαρέα οδηγεί σε απόγνωση τους εργαζόμενους, μαζί με την συνολική ραγδαία επιδείνωση και την γενικευμένη απορρύθμιση των συνθηκών απασχόλησης και των δικαιωμάτων μας.

Η ευθύνη για τις συνέπειες των απεργιακών μας κινητοποιήσεων και τις επιπτώσεις στον Τουρισμό και την Οικονομία, βαρύνει αποκλειστικά την Κυβέρνηση και τις πολιτικές της.

 

Έγγραφο: pdf1

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΨΥΧΟΥΣ, ΕΝΤΟΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΥ...

Περισσότερα...

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Περισσότερα...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΣΕΕ...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων