Απεργιακές Κινητοποιήσεις

asteras vouliagmenisΑπεργιακές Κινητοποιήσεις στον ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ εξαιτίας της ακατανόητης όσο και καταστροφικής απόφασης του διευθύνοντος συμβούλου για αναστολή κρατήσεων από τις 15 Νοεμβρίου 2014...

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
03.06.2014

Οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινώντας στάσεις εργασίας την Τετάρτη 4 Ιουνίου από ώρα 10:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00 εξαιτίας της ακατανόητης όσο και καταστροφικής απόφασης του διευθύνοντος συμβούλου κ. Πολυχρόνη Γριβέα για αναστολή κρατήσεων από τις 15 Νοεμβρίου 2014.
Την ίδια ώρα αρνείται πεισματικά να απαντήσει στα επίμονα γραπτά ερωτήματα του Σωματείου για την τύχη του συγκροτήματος και των εργαζομένων.
Όμως είναι πασιφανές ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες των επερχόμενων μεταβολών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και η αναστολή κρατήσεων οδηγεί νομοτελειακά στην αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης με άγνωστες συνέπειες για την απασχόληση των εκατοντάδων εργαζομένων.
Σε επιστολή προς το Σωματείο Εργαζομένων επικαλείται υποκριτικά την ανάγκη σύνεσης και λογικής όταν ο ίδιος αποφάσισε πραξικοπηματικά την αναστολή κρατήσεων κρατώντας στο σκοτάδι τους εργαζόμενους όσον αφορά την τύχη τους, εκτιμώντας ότι δήθεν είναι «πρόωρο και αντικειμενικά ανέφικτο» να αποτιμήσει τις ενδεχόμενες συνέπειες στην απασχόληση με δεδομένη την απόφαση ουσιαστικά αναστολής λειτουργίας του συγκροτήματος από τον ερχόμενο Χειμώνα.
Το Σωματείο αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων και οι απεργιακές κινητοποιήσεις δεν δημιουργούν «αρνητική προοπτική στις μελλοντικές κρατήσεις και τη φήμη του συγκροτήματος», για αυτό φρόντισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ.
ΖΗΤΟΥΜΕ από τη διεύθυνση να πρυτανεύσει η λογική και η διαφάνεια στις αποφάσεις της, επιπλέον ζητούμε την παρέμβαση των ελεγκτικών αρχών του Κράτους για την προστασία των εκατοντάδων εργαζόμενων από τις αυθαίρετες πρακτικές της διεύθυνσης.

Υπολογισμός Μισθού

Επικαιρότητα

 

 

Αμοιβή αργίας 28ης Οκτωβρίου...

Περισσότερα...

 

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ...

Περισσότερα...

 

 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

Εργατική Πρωτομαγιά 2021..

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων