Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

espaΑνταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία...

 

Συναδέλφισσες – οι,

Η Ομοσπονδία μας σε αποκλειστική συνεργασία με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ θα υποβάλει πρόταση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με δυνητικούς δικαιούχους όσους υποβάλουν σχέδια δράσης που αφορούν στρατηγικούς τομείς της οικονομίας και μεταξύ αυτών το Τουρισμό. Τα σχέδια που θα υποβληθούν θα πρέπει να στηρίζονται σε τεκμηριωμένη διάγνωση των αναγκών των εργαζομένων και ο στόχος των επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης θα είναι οι ωφελούμενοι να αποκτήσουν πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες που θα έχουν θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.
Σας κοινοποιούμε λοιπόν ερωτηματολόγιο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ να το συμπληρώσετε άμεσα και να το επιστρέψετε εντός 1 εβδομάδας. Οι απαντήσεις θα ενταχθούν στο φάκελο που ετοιμάζει το Ινστιτούτο γι αυτό αποφύγετε κατά το δυνατόν να το μοιράσετε σε συναδέλφους και μετά να είναι δύσκολη η συλλογή του συμπληρωμένο. (Πρόκειται για ελάχιστα στοιχεία προσπαθήστε να τους βρείτε τηλεφωνικά και να τα συμπληρώνετε ταυτόχρονα ή αν μπορούν να έρθουν το συντομότερο οι ίδιοι στην έδρα του Σωματείου σας ή του Εργατικού Κέντρου).
Ο στόχος είναι από κάθε προορισμό να έχουμε τουλάχιστον 20-30 απαντήσεις και οι ερωτούμενοι αφού συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, σε τι ξενοδοχείο και ειδικότητα εργάζονται, να δηλώσουν ποιο αντικείμενο θέλουν να παρακολουθήσουν και να βαθμολογούν πολύ σημαντικό ή πάρα πολύ σημαντικό το εκπαιδευτικό αντικείμενο που τους αφορά (π.χ. οι ενδιαφερόμενοι για εστιατορική τεχνική δεν είναι απαραίτητο να βαθμολογούν τα αντικείμενα της ρεσεψιόν, τουριστικού γραφείου κ.λπ. και το αντίθετο).
Προσδοκούμε στην συνεργασία σας με άμεσο όφελος για τους εργαζόμενους την επιδότηση που θα συντελέσει στην επιβίωσή τους τη νεκρά περίοδο.

Ερωτηματολόγιο word3

Επικαιρότητα

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Περισσότερα...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

Περισσότερα...

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ...

Περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Περισσότερα...

 ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων