Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

espaΑνταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία...

 

Συναδέλφισσες – οι,

Η Ομοσπονδία μας σε αποκλειστική συνεργασία με το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ θα υποβάλει πρόταση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με δυνητικούς δικαιούχους όσους υποβάλουν σχέδια δράσης που αφορούν στρατηγικούς τομείς της οικονομίας και μεταξύ αυτών το Τουρισμό. Τα σχέδια που θα υποβληθούν θα πρέπει να στηρίζονται σε τεκμηριωμένη διάγνωση των αναγκών των εργαζομένων και ο στόχος των επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης θα είναι οι ωφελούμενοι να αποκτήσουν πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες που θα έχουν θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.
Σας κοινοποιούμε λοιπόν ερωτηματολόγιο του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ να το συμπληρώσετε άμεσα και να το επιστρέψετε εντός 1 εβδομάδας. Οι απαντήσεις θα ενταχθούν στο φάκελο που ετοιμάζει το Ινστιτούτο γι αυτό αποφύγετε κατά το δυνατόν να το μοιράσετε σε συναδέλφους και μετά να είναι δύσκολη η συλλογή του συμπληρωμένο. (Πρόκειται για ελάχιστα στοιχεία προσπαθήστε να τους βρείτε τηλεφωνικά και να τα συμπληρώνετε ταυτόχρονα ή αν μπορούν να έρθουν το συντομότερο οι ίδιοι στην έδρα του Σωματείου σας ή του Εργατικού Κέντρου).
Ο στόχος είναι από κάθε προορισμό να έχουμε τουλάχιστον 20-30 απαντήσεις και οι ερωτούμενοι αφού συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, σε τι ξενοδοχείο και ειδικότητα εργάζονται, να δηλώσουν ποιο αντικείμενο θέλουν να παρακολουθήσουν και να βαθμολογούν πολύ σημαντικό ή πάρα πολύ σημαντικό το εκπαιδευτικό αντικείμενο που τους αφορά (π.χ. οι ενδιαφερόμενοι για εστιατορική τεχνική δεν είναι απαραίτητο να βαθμολογούν τα αντικείμενα της ρεσεψιόν, τουριστικού γραφείου κ.λπ. και το αντίθετο).
Προσδοκούμε στην συνεργασία σας με άμεσο όφελος για τους εργαζόμενους την επιδότηση που θα συντελέσει στην επιβίωσή τους τη νεκρά περίοδο.

Ερωτηματολόγιο word3

Επικαιρότητα

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΗ...

Περισσότερα...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Περισσότερα...

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΣΕΕ...

Περισσότερα...

 ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ 2018...

Περισσότερα...

Δήλωση ΓΣΕΕ για την επικείμενη έναρξη της διαδικασίας διαμόρφωσης του κατωτάτου μισθού από το Υπουργείο Εργασίας...

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων