30ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

αρχείο λήψης copy copy

 

Οι ενστάσεις και προσφυγές κατά αποφάσεων μη ..νομιμοποίησης συμμετοχής σωματείων οδήγησαν σε δικαστική απόφαση επανάληψης των εκλογοαπολογιστικών διαδικασιών...

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΜΑ:                  30ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ε.Κ. ΑΘΗΝΑΣ


Οι ενστάσεις και προσφυγές κατά αποφάσεων μη ..νομιμοποίησης συμμετοχής σωματείων οδήγησαν σε δικαστική απόφαση επανάληψης των εκλογοαπολογιστικών διαδικασιών και είναι απόρροια χρόνιων παθογενειών και εκφυλιστικών φαινομένων του συνδικαλιστικού κινήματος.

Το στράτευμα του ΠΑΜΕ πάντως δήλωσε παρόν στο ραντεβού με την ..ιστορία και την αλλοίωση των συσχετισμών, αποκλείοντας εκ νέου ορισμένα σωματεία που αν ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο της Ευελπίδων, είναι βέβαιο ότι η μεγαλύτερη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση θα γίνει μια ωραία ανάμνηση αν δεν το επιδιώκουν κιόλας οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της, που ως πρώτη δύναμη στο άδοξο 29ο Συνέδριο είχαμε τον τραγέλαφο να αρνείται τη συμμετοχή της στο Προεδρείο προφανέστατα μέχρι να επιβληθεί η δικτατορία του προλεταριάτου μαζί με την ακραία φτώχια και καταπίεση παντού όπου επιβλήθηκε!

Ο βουλευτής – «συνδικαλιστής» πάλι που χρησιμοποιεί το Εργατικό Κέντρο προς άγραν ψήφων και δωρεάν πολιτικό γραφείο, εκφώνησε το συνηθισμένο παραληρηματικό δεκάρικο εγκαλώντας την Ομοσπονδία μας για τις Συλλογικές Συμβάσεις!

Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο ότι η ΠΟΕΕ ΥΤΕ διαπραγματεύεται και υπογράφει Συμβάσεις, δεν συλλέγει υπογραφές, ούτε κουπόνια για τον Περισσό!

Καλούμε τους αντιπροσώπους του 30ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Αθήνας να ψηφίσουν δημοκρατικούς υποψήφιους που θα παλέψουν για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των ανέργων της Αθήνας και την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, σ' ένα ανοιχτό και δημοκρατικό Εργατικό Κέντρο, καταψηφίζοντας τις ιδεοληπτικές δυνάμεις που προωθούν με κηρύγματα μίσους τη βία και το φανατισμό.

 

Επικαιρότητα

ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Περισσότερα...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

Περισσότερα...

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ...

Περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

Περισσότερα...

 ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Περισσότερα...

Καταγγελίες Εργαζομένων